Trouwen aan het strand staat voor romantiek, puur natuur en het ultieme geluksgevoel. Een bijzondere locatie voor een prachtige bruiloft. Misschien ook wel jullie bruiloft. Tegenwoordig bestaat er namelijk bij veel gemeenten de mogelijkheid om op verschillende locaties te trouwen. Trouwlocaties die zelf uitgekozen mogen worden zoals: het bos, strandpaviljoen of aan het water. Uiteraard laat je deze onvergetelijke dag door een fotograaf vastleggen.

De bijzonderheden van trouwen aan het water

Een schip op het strand is een baken in zee. Vaak wordt ervan uitgegaan dat er op het stadshuis of gemeentehuis getrouwd moet worden. Eentonige bruiloften in saaie gemeentelijke kamertjes zijn echter allang verleden tijd. Op elke gewenste locatie mag, afhankelijk van de gemeente, getrouwd worden. Het zandstrand is een bijzondere locatie door zijn natuurlijke en rustgevende omgeving. Ruisen van de wind, het breken van de golven samen met de roep van een meeuw en de zilte geur van de zee. Het officiële ja-woord kan in een strandpaviljoen of aan de branding plaatsvinden.

De praktische kant van trouwen aan het strand

Trouwen in de buitenlucht, en met name trouwen aan de kustlijn kan beïnvloed worden door het weer. Vooral langs de kust regent het meer dan elders in het land. Daarom is een voorziening zoals een strandpaviljoen of een tent helemaal geen overbodige luxe. Echt romantisch is een origineel trouwprieel. De trouw- en feestlocatie kan prachtig versierd worden met linten, bloemen of ballonnen. Hierbij wordt er rekening gehouden met invloeden als regen, zon en zeewind.

Laat de mooiste momenten vastleggen

Van het ophalen van de bruid tot het uitzwaaien van de laatste gasten: de mooiste momenten laat je vastleggen door een professionele trouwfotograaf. Deze houdt rekening met weersomstandigheden zoals felle zon of zeewind, maar ook met de prachtige omgeving die niet vergeten mag worden. Hand in hand door het zand, gasten die zich vermaken en een laatste kus bij de ondergaande zon: foto’s die altijd blijven herinneren.

Fototune helpt jou graag om deze fantastische dag ook tot een fantastisch einde te brengen. Zoeken jullie nog een trouwfotograaf? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.