Trouwen in Sneek, de stad van de watersport. Maar niet alleen watersport is hier populair, ook een mooi park in de stad en een klein stuk natuurgebied met bos maakt het een goede locatie om foto’s te maken. Fototune weet al deze locaties goed te benutten om zelfs in een kort tijdsbestek prachtige diverse foto’s te maken. Nieuwsgierig naar trouwen in Sneek, lees dan vooral verder.
Trouwen in Sneek

Huwelijk gemeente Súdwest-Fryslân

Een huwelijk of geregistreerd partnerschap aangaan in Sneek is snel geregeld. Via het internet of via de gemeente maak je uiterlijk 2 weken voor de trouwdatum een melding van het voorgenomen huwelijk. Als je een melding hebt gemaakt blijft deze 1 jaar geldig. Wijzigt de planning of besluit je later dan dit jaar te trouwen? Dan zullen jullie het huwelijk opnieuw moeten aanvragen en betaal je 25,05 euro voor het wijzigen van de datum en/ of tijdstip. Trouw je op een zelf uitgekozen locatie? Dan moet de aanvraag 2 maanden van tevoren binnen zijn. De locatie moet zich wel bevinden in de gemeente Súdwest-Fryslân, als deze in een andere gemeente ligt zul je hier contact mee moeten leggen.

Trouwlocaties in Sneek

Naast het gemeentehuis zijn er vele trouwlocaties in Sneek te vinden. Wil je hier meer over weten? Dan kan je rustig: trouwlocaties in Sneek lezen. Hier staat een overzicht van verschillende locaties met de kosten erbij beschreven. Uiteraard is deze prijs afhankelijk van jullie wensen. Maar een indicatie kan al snel zeggen of deze trouwlocaties in jullie budget passen of dat jullie toch voor het gemeentehuis moeten gaan.

Kosten trouwen in Súdwest-Fryslân

Trouwen Sneek De kosten voor trouwen in Sneek zijn als volgt: Voor maandag t/m donderdag betaal je 255,60 euro. Kies je er voor om in een trouwlocatie naar keuze te trouwen? Dan komen de eventuele kosten van deze locatie er nog bovenop. Voor zaterdag geld er een ander tarief: 564,45. Ook voor deze dag geld dat de locatiekosten er nog bovenop komen. Naast het gratis trouwen is het ook mogelijk om een verkorte ceremonie te houden. De verkorte ceremonie duurt maar 20 minuten, hier mogen maximaal 20 gasten bij aanwezig zijn. Elke donderdagmiddag is er van 13:00 t/m 16:00 uur de mogelijkheid om deze verkorte ceremonie te boeken. Voor elk huwelijk heb je minimaal 3 getuigen nodig. Mocht je deze niet kunnen vinden kan je deze ook via de gemeente aanvragen, het tarief per getuige is 15,80. Een trouwboekje is niet verplicht, mocht je het wel leuk vinden is deze aan te vragen voor 25,55 euro. Deze prijzen zijn altijd onder voorbehoud en kunnen ten alle tijden gewijzigd worden: neem daarom vooraf even contact op met het gemeentehuis voor de juiste tarieven.

Gratis trouwen in Sneek

In Sneek is het mogelijk om op dinsdag gratis te trouwen. Let er wel op dat dit kleine bijeenkomsten zijn waar je alleen tekent en geen leuk verhaaltje eromheen hebt. Je bent dus bij wijze van spreke binnen 5 minuten weer buiten. Gratis trouwen in Sneek is mogelijk om 09.00 en 10.00 uur. Voor meer informatie over trouwen in Súdwest-Fryslân kan je terecht op hun website. Ook kan je even langsgaan bij het gemeentehuis.