Trouwen in het buitenland. Een droom van vele bruidsparen is een destination wedding. Prachtig weer, unieke locatie en de rust om je heen. Trouwen in het buitenland is het mooiste dat er is. Samen met jullie gasten en de trouwfotograaf reizen jullie af naar een prachtige bestemming om te trouwen. Om elkaar hier, met het ja-woord, het startsein te geven voor een heerlijk leven samen. Het is tijd om deze droom waar te maken.

Destination bruiloft

Een destination bruiloft in het buitenland heeft de wow-factor. De prachtige bestemmingen vormt het perfecte plaatje. Je komt direct in de ultieme vakantie sfeer. Jullie trouwen in het buitenland, met de mensen om wie jullie veel geven. In een sprookjesachtige sfeer. Het is de ultieme romantische ervaring met je partner en iedereen die belangrijk voor je is.

Destination wedding met bruiloft fotograaf

Willen jullie graag trouwen in het buitenland? Dan is het een goed idee om de fotograaf vanuit Nederland mee te laten reizen voor de destination bruiloft. Het klopt dat de kosten daarvoor hoger uitvallen dan wanneer je een buitenlandse fotograaf inschakelt. Toch levert dit dan ook de beste foto’s op. Dankzij de heldere communicatie en planning zoals je die van een Nederlandse fotograaf kunt verwachten. Fototune weet hoe deze ervaring is en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. We maken duidelijke afspraken en ontmoeten elkaar in Nederland al. Jullie zijn daardoor bij Fototune niet afhankelijk van organisatie op grote afstand. Hierdoor vermijden jullie onduidelijkheid en kun je rekenen op de trouwfotograaf.

Trouwen in het buitenland: de regelgeving

Houd er rekening mee dat jullie voor het trouwen in het buitenland aan een aantal voorwaarden dienen te voldoen. Het is bijvoorbeeld van belang dat jullie in het land waar jullie trouwen toestemming vragen. En dat jullie de benodigde documenten voor het huwelijk aanvragen. Een destination wedding vergt dus wel de nodige voorbereiding. Eenmaal terug in Nederland dient u het huwelijk te laten registreren in de Basisregistratie personen (BRP). Ook dient u de buitenlandse akte in Nederland te laten legaliseren. De regelgeving draagt niet bij aan de beleving van de destination bruiloft op een prachtige bestemming. Maar is wel van groot belang voor het juridische aspect van het huwelijk.

Door rekening te houden met de regelgeving voor het trouwen in het buitenland voorkom je veel problemen. Wanneer je een Nederlandse trouwfotograaf meeneemt op destination wedding zal de bruiloft soepel verlopen. Door deze zaken op voorhand goed te regelen voorkomen jullie stress op de mooiste dag van jullie leven. Zodat jullie dan daar optimaal van kunnen genieten.