Het is oktober, de blaadjes veranderen van kleur en de bomen worden weer kaal. Geen goede tijd om in het bos te trouwen hoor ik je nu denken? Toch wel! Trouwen in het bos: een unieke kans om een bruiloft te hebben die anders is dan anderen.

Trouwen in het bos: Kleur, kleur en nog meer kleur

Zie het voor je, een lange weg met alleen maar bomen in verschillende kleuren. De blaadjes veranderen en er ontstaan prachtige kleur variaties. Met een goede fotograaf bij de hand levert dit prachtige plaatjes op. In tegenstelling tot de zomer, waarin het bos bijna alleen maar groen is, biedt de herfst veel meer kleur en leven voor prachtige foto’s.

Beeld je in dat je over de gevallen blaadjes naar voren loopt, je aanstaande man wachtend om jou stevig vast te houden. De fakkels aan de zijkant van het pad, een windje dat door de bomen heen waait. Je ademt de natuur in waar het op zijn puurst is. Een trouwlocatie zo uniek dat alle mensen vol grote verwondering staan te genieten. De lichtstralen die door de bomen schijnen, de geur van de dennenbomen. Alles dat trouwen in het bos uniek maakt.

Weg met de traditie

Trouwen in het bos is vergeleken met trouwen in het gemeentehuis een wereld van verschil. Geen vierkante of rechthoekige kamer of stoelen die strak langs het looppad staan. Maar juist een geweldige locatie in in de buitenlucht waar jij kan trouwen. Een open plek in het midden van het bos, heerlijk intiem ja zeggen in de natuur. Hoewel oude tradities natuurlijk geweldig zijn is het in de 21e eeuw niet meer nodig om hier te trouwen. Op vele plekken in het land kan je overal trouwen waar jullie willen maar willen trouwen. Dit zorgt ervoor dat jij nu echt je volledige bruiloft kan bepalen. Dus trouwen op het strand of in het bos? Alles is mogelijk!

Kalmerend effect

Trouwen in het bos heeft ook een kalmerend effect op jullie als bruidspaar. De frisse lucht, het geknisper van blaadjes. Een bruiloft kan een enorm stressvolle dag zijn, daarom is het rustgevende effect van het bos en de natuur een aanrader! Trouwen in het bos is naast super romantisch dus ook heel ontspannend! Als fotograaf raad ik ook altijd aan om even samen met zijn tweeën lekker weg te gnippen uit de drukte. En hoe fijn is het dan om met jou man direct de natuur in te stappen?

Trouwlocatie in het bos

Met een goede fotograaf, een mooi bos en de heerlijke natuur wordt jullie bruiloft in het bos een groot succes! Locatie? In Friesland is onder ander het Drents-Friese Wold (in Appelscha) aangewezen als trouwlocatie. Maar ook op andere locaties zijn vele mogelijkheden. Trouwen in het bos is een unieke belevenis. Niet alleen voor jullie als bruidspaar maar ook voor alle gasten. Meer weten over trouwen in het bos? Fototune fotografeert graag jou bruiloft in één van de vele bos locaties. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.