Project Description

Fotoshoot tt circuit assen

Een prachtige dag, mooie auto en perfecte foto locaties met picknick maakte deze bruiloft best uniek. Al vroeg in de ochtend maakte de bruid en bruidegom zich klaar om in de omgeving van Assen hun bruiloft te vieren. Nadat het pak aan was, de jurk en make-up er op zat was daar het moment van aanbellen met als verrassing een prachtige mooie auto waar ze de hele dag in mochten genieten. Van het park van Assen, naar een prachtig bos: compleet voorbereid ging dit bruidspaar op pad naar verschillende fotolocaties die voor hun belangrijk waren. Dit leverde mooie afbeeldingen op maar soms is lef tonen juist hetgeen wat nodig is om unieke foto’s te krijgen.

Voordat de ceremonie begon vertrokken we naar het TT circuit in Assen, waar de bruidegom als vrijwilliger regelmatig werkte. Na een vragenronde om het gebied heen mochten we aan de zijkant een aantal foto’s maken van het bruidspaar. Als toetje op deze unieke locatie kregen we hierna te horen dat we ook de baan op mochten. Het bruidspaar genoot er volledig van en dit is duidelijk op de foto’s te zien. Na dit moment vertrok het bruidspaar naar de ceremonie, die door het prachtige weer buiten plaatsvond. De duiven werden losgelaten, taart werd aangesneden en het feest kon echt beginnen! Getrouwd door het leven gaan is voor dit echtpaar echt begonnen.

Fototune fotografie fotografeert vele bruiloften per jaar en elke bruiloft is weer uniek. Zo ook deze bruiloft in Assen. Zoeken jullie nog een bruidsfotograaf in Friesland, Groningen of Drenthe? Neem dan snel contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Bekijk ook

Bent u nieuwgierig geworden naar meer werk? Klik dan vooral verder!