Over Fototune

Ieder mens is prachtig en iedereen is uniek, dat heeft mij er tot aan gezet mijn droom te verwezenlijken.
Jaren geleden kwam het idee om mijn hobby naar een professioneel niveau te tillen en mijn eigen bedrijf te starten. Naast het zakelijke stuk moest mijn bloeiende bedrijf ook nog een naam krijgen, zo werd Fototune geboren.

Fototune heeft als doel de mens op zijn mooist te laten zien! Momenteel is Fototune voornamelijk werkzaam in Friesland, Groningen en Drenthe Uiteraard is het ook mogelijk om in andere provincies of andere landen te fotograferen. Dus wil jij een fotograaf met jarenlange ervaring, passie voor fotografie en veel enthousiasme?

Ik ben Menno van der Werf: 32 jaar oud  en huwelijksfotograaf in Friesland en omstreken. Al sinds mijn 14e ben ik bezig met fotografie. Hiervoor heb ik erg veel met video en 3D gedaan. Op mijn 19de heb ik de opleiding media gevolgd. Hier werd ook basis fotografie gegeven. Op deze opleiding werd mijn passie voor fotografie nog veel groter dan het al was. En nu, een aantal jaar later, heb ik besloten om verder te gaan met fotografie. Deze tijd heb ik gebruikt om flink aan mijn fotografie te werken. Opdrachten in het buitenland, natuur, kinderen, families, jongeren en nu ook bruiloften.

Mijn doel

Voor mij is het een uitdaging om het meeste uit mijn camera te halen. De persoon voor de camera op de mooiste manier te tonen zoals ze zijn. Door mijn fotografie wil ik de persoon hun ware identiteit laten zien. Of het nu een bruiloft is of gewoon een vriend/ vriendin die ik fotografeer: het is altijd belangrijk om het beste eruit te halen. Nu als fotograaf, fotografeer ik bruiloften door heel Nederland. Trouwerijen in Friesland: Sneek, Heerenveen, Drachten: waar dan ook. Natuurlijk zijn andere opdrachten ook nog steeds mogelijk zoals een familie fotoshoot. Het kan niet gek genoeg! Fototune staat voor u klaar.

Iedereen is prachtig, iedereen is uniek. Kijk vooral verder op deze website. In mijn portfolio kunt u mijn foto’s bewonderen. Geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op via het contact formulier.

Fototune: Trouwfotograaf Friesland. Maar ook elders in Nederland vol actief.