Bij elke bruiloft moet je de keuze maken: nodig je kinderen uit of kies je ervoor om dit niet te doen. Toch zijn er op bijna elke bruiloft kinderen te vinden en dit kan voor hilarische maar ook voor vervelende momenten zorgen. Om deze vervelende momenten te voorkomen is het goed om rekening te houden met de kids. Want als zij genieten zal jij ook genieten. Kinderen op je bruiloft: tips en tools om jou dag ook voor de kleine perfect te maken.

Kinderdisco

Vele mensen huren een dj of band in om lekker tot in de laatste uurtjes te dansen en te genieten. De kinderen liggen dan vaak al op bed of zitten ergens gewoon te relaxen. Een erg leuk idee is om vooraf speciaal voor de kinderen een half uurtje een echte kinderdisco in te plannen. Niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouders en volwassenen! Bij een aantal bruiloften heb ik dit meegemaakt en vaak was dit half uurtje het mooiste van de avond omdat iedereen om de dansvloer te vinden was. Een win-win situatie dus. Gezellig, uniek en de kinderen vermaken zich prima.

Ook is een speeltuin een echte pluspunt! Een trouwlocatie met een speeltuin zorgt ervoor dat de kinderen zich vrij kunnen bewegen en al hun energie kwijt kunnen. De ouders hoeven niet op de kinderen te letten waardoor ook zij het even rustig hebben. Een mooie manier om locaties op te selecteren.

Geef de kinderen een taak / iets te doen

Kinderen vinden het leuk om te helpen en gewaardeerd te worden. Geef ze een taak op de dag en ze voelen zich aangesproken. Ze zullen de taak serieus nemen, ook al zal het niet altijd perfect uitgevoerd worden. Hilariteit, humor en ook gemak. Maar vergeet ook niet de ouderwetse bellenblazer. Daarnaast is een springkussen huren een unieke optie om kinderen te vermaken. We leven in een tijd dat een springkussen niet alleen buiten maar ook binnen neergezet kan worden. Door een uur te springen kunnen de kids al hun energie kwijt. Kinderen op je bruiloft