Na een paar dagen hard werken is het dan zover, jawel! De start van Fototune is realiteit, de website is online. Flink in de codes gedoken, de meeste kleine aanpassingen zijn gedaan. Nu is het tijd om foto’s toe te voegen. Het kostte een paar jaar om deze grote stap te zetten, want het is niet zomaar iets!

In de blogs zal ik verschillende keren per jaar een leuke post neerzetten. In deze blogs lees je wat ik allemaal mee maak en wat ik zoal doe tijdens shoots. Mocht je dit leuk vinden, blijf dan vooral mijn website in de gaten houden! Als je vragen hebt of je wil een afspraak met mij maken neem dan contact met mij op. Wil je weten welke prijzen ik hanteer? Klik dan op het kopje tarief!

Bruidstaart

Trouwen, bruiloften, bloemen en romantiek! Het hoort er allemaal bij, en dat is ook het leuke aan bruiloften. Elke trouwerij is anders. Nogmaals welkom, veel lees en kijkplezier!