Portretfotografie

Naast trouwreportages fotograferen zijn wij ook nog steeds actief als portretfotograaf, familiefotograaf, bedrijf fotograaf en groepsfotograaf. Zo was portretfotograaf Friesland deze week te vinden in Flevoland om hier van verschillende mensen een portret, familie en groepsfoto’s te schieten.

Het begon met een love shoot dat werd gevolgd door een portret fotografie sessie. Daarna kwamen verschillende stellen die ook prachtig op de foto zijn gezet. Na deze snelle sessie stortte portret fotograaf Fototune zich op de hele familie. Ook hier werden verschillende foto’s gemaakt. Al deze foto’s worden binnen een dag bewerkt en komen via de mail terecht bij de klant. Als het foto’s zijn voor bijvoorbeeld Facebook worden ze geoptimaliseerd voor het internet om de mooiste kwaliteit te krijgen. Wordt het uitgeprint, ook dan zorgen wij voor de beste kwaliteit mogelijk.

Bent u ook op zoek naar een prachtige portret foto van uw kinderen, baby, familie of gewoon van uzelf. Bent u uw Facebook foto ook zo zat of wilt u als bedrijf met prachtige foto’s professioneel overkomen? Fototune bruiloft fotograaf Friesland werkt ook nog steeds in deze branches. Al vanaf 60 euro kom ik 1 uur langs om de mooiste foto’s te schieten en te bewerken. Of het nu een bedrijf, familie, bruiloft, huwelijk, portretfotografie, groepsfoto, kinderfotografie, newborn/ baby of loveshoot is: Fototune staat voor u klaar.

Neem contact met ons op via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Naast portretten schieten wij ook andere types fotoshoot. Bekijk alle fotoshoots op: Fotoshoot Friesland