Gezinsfotografie

Gezinsfotografie is een vak apart! Bij gezinsfotografie is het immers belangrijk dat niet alleen de individuen op de juiste manier gefotografeerd zijn, ook moet de foto een eenheid uitstralen. Door na te denken over de compositie, het juiste licht en een mooie locatie wordt het beste eindresultaat bereikt. Tijdens de shoot vinden we samen een mooie locatie om jullie vast te leggen. De foto’s worden vervolgens nabewerkt en het eindresultaat wordt toegestuurd. Vervolgens kan de beste foto op canvas worden afgedrukt of ingelijst.

Gezinsfotografie door FotoTune

Bij FotoTune weten wij dat ieder mens prachtig en uniek is. Daarnaast ontstaat een bijzondere verbinding als mensen samen zijn. Gezinsfotografie is daar een voorbeeld van! De gelijkenissen tussen verschillende familieleden en de eenheid die zij samen vormen is een heerlijk beeld om vast te leggen.

Verloop van gezinsfotografie

Wanneer je FotoTune voor gezinsfotografie inhuurt doorlopen we de volgende tijdsplanning:

Voor de fotoshoot: Gezinsfotografie vraagt om een stukje planning. Je wilt het gehele gezin immers op de foto zetten, niemand mag ontbreken. Om dit goed te coördineren hebben we vooraf steeds contact. Wanneer er iemand niet bij de reportage aanwezig kan zijn kunnen we de afspraak verzetten.
Tijdens de fotoshoot: Op het moment van de fotoshoot is het belangrijk dat iedereen er op z’n mooist uitziet. Je kunt kleding afstemmen door een bepaalde stijl te kiezen of iedereen de vrije keuze geven. Bij FotoTune vinden we een positieve sfeer belangrijk, zo weten we zeker dat iedereen stralend op de foto staat.
Na de fotoshoot: Achteraf schudden we elkaar de hand en maken we een afspraak over de nabewerking en het aanleveren van de foto’s. Wanneer onze selectie af is wordt het eindresultaat toegestuurd.

Gezinsfotografie inplannen

Weten jullie op welk moment je op de foto gezet wilt worden? Maak dan direct een afspraak met FotoTune. Al vanaf €85,- plan je een fotoshoot bij ons in!